Tervishoiuvaldkonna töötajate intervjuud

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kirjelda, milline on sinu jaoks ideaalne töökoht?

Ilmselt selline, mis ei vōta kogu mu aega ehk siis selline, mis pakub tasakaalu erinevate aspektide vahel minu elus. Minu jaoks on oluline, et mul oleks tööl sōnaōigus – et saaksin valida, kus ja millal ma töötada saan. Ma soovin olla oma tööandjale partner, kellega koostöös otsuseid vastu võtta ning ühise eesmärgi nimel vaeva näha.

Miks otsustasid Scrubin platvormi kasutada?

Minu jaoks on Scrubin platvorm uus ja huvitav. Mind kõnetas väga mõte: “Väärtusta oma aega”. Minuni jõudis Scrubin platvorm läbi soovituse ning tore on mõelda, et ühest klikist võib saada otsutav valik inimese tuleviku ja karjääri osas. Just nii ma praegu tunnen – Scrubin platvorm on andnud mulle võimaluse ehitada oma karjäär tervishoius viisil, mis on mulle huvipakkuv ning annab mulle vabadust töötamise aega planeerida nii, nagu ma seda soovin.

Kirjelda oma Scrubin platvormi kasutamise kogemust.

Scrubin platvorm on väga kasutajasõbralik ja innovaatiline. Tänapäeva maailmas öelda, et “ole ise oma aja peremees” on tervishoius üpriski haruldane, kuid Scrubin platvorm just seda väärtustabki. Antud tööplatvorm avab tervishoius töötamisele hoopis uue ja värskendava nurga. Tööta niipalju kui soovid, seal kus soovid ning arene omas tempos. Platvormil saad valida endale sobiva tööpäeva või perioodi, lepid tööandjaga detailides kokku ja käid tööl ära. Kui meeldib, siis võib haiglaga teha siduva lepingu ja ongi uus töökoht olemas. Täpselt nii oli ka minu esimene kogemus Scrubin platvormil – leidsin endale Rakvere haiglas tööampsud, mida teha. Jäin kogemusega super rahule. Tiim oli meeldiv ja saime hästi läbi ning viskasime ka juba omavahel nalja. Otsustasingi, et jätkan nende juures töötamist ka edaspidi.

Vaata veel